Naročite se Pišite nam

Sledite nam na: FB / G+

PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema celotni spletni strani www.dentalni-studio.com in www.idea-nova.si s poddomenami in podstranmi vred (v nadaljevanju spletna stran).

OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Spletna stran je last družbe IDEA NOVA, zobozdravstvene storitve, d.o.o., Ulica Gradnikove brigade 19, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju IDEA NOVA). Družba IDEA NOVA se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati točne in ažurne podatke na spletni strani, vendar uporabnika opozarja, da so vsebine spletne strani informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za točnost oziroma ažurnost vsebine. IDEA NOVA ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih vsebin.

Tako družba IDEA NOVA, kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri izdelavi in postavitvi spletne strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Družba IDEA NOVA si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. IDEA NOVA prav tako ni odgovorna za občasno nedelovanje strani in s tem nastale posledice. Družba IDEA NOVA priporoča, da se uporabniki glede ocene katere koli vsebine na tem spletnem mestu posvetujejo z ustreznimi strokovnjaki ter vse podatke in informacije, objavljene na tem spletnem mestu, pred uporabo nujno preverijo pri zaposlenih v IDEA NOVA ali pri drugih ustreznih strokovnjakih. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost.
Spletna stran družbe IDEA NOVA vsebuje informacije o produktih in storitvah, ki se nahajajo v naši ponudbi, vendar niso vedno vsi razpoložljivi. Pridržujemo si tudi pravico do spremembe cen, storitev produktov.
Povezave iz spletne strani www.dentalni-studio.com in www.idea-nova.si do spletnih strani tretjih in/ali informacije o tretjih vodijo do virov, nad katerimi IDEA NOVA nima nadzora, zato IDEA NOVA ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh, ne more jamčiti in ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco.

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine (informacije, datoteke, dokumenti, besedila, podatki, slike, videoposnetki, opisi storitev ter proizvodov, celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi in druge vsebine) objavljene na spletni strani www.dentalni-studio.com in www.idea-nova.si s poddomenami vred, ter vse aplikacije in vsa tehnologija, ki deluje v ozadju so avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je IDEA NOVA in kot take so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah. Vse vsebine na spletni strani so last družbe IDEA NOVA in se ne smejo reproducirati, spreminjati, razmnoževati, prodajati, patentirati, licencirati, kopirati, prikazovati, prenašati, distribuirati, objavljati, ali drugače uporabljati v komercialne ali javne namene. Uporaba je dovoljena izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, a le pod pogojem, da se obvezno ohranijo in navedejo vsa v tem dokumentu zapisana opozorila o intelektualni lastnini ter avtorskih pravicah. Ob vsaki uporabi (reproduckcija, spreminjanje, razmnoževanje, kopiranje, prenos, prikazovanje, prenašanje, objavlja) vsebine spletne strani, mora biti obvezno naveden kot vir družba IDEA NOVA, zobozdravstvene storitve, d.o.o., ter spletni strani družbe www.dentalni-studio.com in www.idea-nova.si
Blagovne znamke, storitvene ter proizvodne znamke, logotipi, nime in drugi zaščitni znaki, ki se pojavljajo na tej spletni strani in podstraneh, so registrirane blagovne znamke družbe IDEA NOVA ter drugih pravnih ali fizičnih oseb in ima omenjena družba pravico do njihove uporabe.
Kakršna koli zloraba vsebine v obliki uporabe le te v nasprotju z določili iz tega dokumenta, ali uporaba teh vsebin brez pisnega in pri notarju overjenega dokumenta, je strogo prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih IDEA NOVA pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za rabo družbe IDEA NOVA. Družba IDEA NOVA bo s tako zbranimi podatki ravnala v skladu z veljavno zakonodajo in etiko.
S posredovanjem osebnih podatkov preko kontaktnega obrazca se obiskovalec spletne strani www.dentalni-studio.com strinja, da družba IDEA NOVA te podatke uporablja za interne namene, za statistične obdelave, za izvedbo potrebne komunikacije ali za obveščanja o novostih. Pri tem se družba zavezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ali podjetjem s ciljem
Če tega ne želi, to navedite ob prijavi na dnu poslanega sporočila ali nam ponovno pišite samo s tem namenom. Več o tem si preberite v izjavi o zasebnosti.

KONČNA DOLOČILA

V cene ponudbe družbe IDEA NOVA ni vključen davek na dodano vrednost. Objavljene cene so zgolj informativne narave in si pridržujemo pravico do spremembe le teh.
Za obiskovalce te spletne strani velja pravo Republike Slovenije. Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da je sprejel v tem dokumentu zapisane pogoje ter določila in da se z njimi strinja.
V primeru spora med strankami, ki nastane zaradi uporabe te spletne strani ali je spor kakor koli povezan z uporabo te spletne strani , je pristojno sodišče s sedežem v Novi Gorici.

Za več informacij ali naročanje nas pokličite ali nam pošljite sporočilo:

SLO +386 (0)30 630 111 SLO +386 (0)5 302 95 55