Naročite se Pišite nam

Sledite nam na: FB / G+

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: izjava), se nanaša na spletno stran www.dentalni-studio.com s poddomenami vred (v nadaljevanju spletna stran).

Splošne informacije o spletni strani

Lastnik spletne strani je slovensko podjetje:
IDEA NOVA, zobozdravstvene storitve, d.o.o. (v nadaljevanju Idea Nova)
Ulica Gradnikove brigade 19
5000 Nova Gorica
Izjava velja za spletno stran www.dentalni-studio.com s poddomenami vred. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da v podjetju Idea Nova hranimo in obdelujemo vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletni strani www.dentalni-studio.com zbiramo preko kontaktnih obrazcev za pošiljanje povpraševanja ali vprašanj na spletni strani, naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Telefonska številka (neobvezno)

Zbiranje tehničnih podatkov

Preko orodij za spremljanje spletne analitike, to je statistike uporabe spletne strani, lahko na spletni strani www.dentalni-studio.com samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani in podobno. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletne strani www.dentalni-studio.com, saj jo tako lažje prilagodimo vašim željam.

Spletni piškotki (Cookies)

Spletni piškotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies so posebne tekstovne datoteke, ki jih strežniki samodejno nalagajo na vaš računalnik v spletne brskalnike. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. Služijo izključno namenu, da strežnik ve, da ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletne strani obiskovalcem).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.
Spletna stran samodejno nalaga spletne piškotke skladno z Zakonom o elektronski komunikaciji. Preberite si več o spletnih piškotkih na spletni strani www.dentalni-studio.com in nastavitve dovoljenja za nalaganje spletnih piškotkov po vaši želji.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke, ki jih zberemo na spletni strani, zbiramo izključno za namene izvajanja naše dejavnosti ter izboljšave naše ponudbe in spletne strani v smeri kvalitetnejšega in bolj optimalnega delovanje le te ali za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo. Z oddajo vaših sporočil se strinjate tudi s tem, da lahko podatke uporabimo za naslednje (interne) namene:
raziskovanje trga (za interne namene),
obveščanje o novostih, ki se tičejo naših izdelkov, storitev, spletnega mesta,…,
vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke hranimo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in etičnimi načeli. Vaše osebne podatke bomo obdelovali izključno za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 10 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na sledeče kontaktne podatke:

IDEA NOVA, zobozdravstvene storitve, d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 19
5000 Nova Gorica
T: +386 (0)5 333 41 55
M: +386 (0)30 630 111
E: info@idea-nova.si

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 16.1.2014

Za več informacij ali naročanje nas pokličite ali nam pošljite sporočilo:

SLO +386 (0)30 630 111 SLO +386 (0)5 302 95 55