Naročite se Pišite nam

Sledite nam na: FB / G+

Snemna protetika

totalne in delne proteze, wiron proteze, kombinirani protetski nadomestki

Snemna protetika. Dentalni studio Idea Nova skrbi za najsodobnejše materiale na področju snemne protetike.

Snemna protetika se uporablja v primerih, ko ni mogoče uporabiti fiksne protetike. Rešitve s snemno protetiko so največkrat lahko totalna snemna protetika ali kombinirana protetika.

Snemna protetika pozna delne proteze, s katerimi lahko nadomestimo več manjkajočih zob in totalne proteze, s katerimi nadomestimo vse manjkajoče zobe. Pri snemni protetiki je proteza  lahko izdelana iz akrila ali pa se okostje izdela iz kovinske zlitine, ki se na ostale naravne zobe pričvrsti s kaveljčki. Na tej kovinski osnovi se iz akrila oblikujejo manjkajoča mehka in trda tkiva, ki zadovoljijo estetske zahteve snemne protetike, nanje pa se pričvrstijo akrilni ali še bolje porcelanasti zobje. Tako poskrbimo da je snemna protetika nemoteča, funkcionalna in estetsko primerna.

Kombinirani protetski nadomestki so se izkazali kot zelo dobra rešitev snemne protetike, proti izpadanju navadnih konvencionalnih protez. V spodnjo ali zgornjo čeljust se vsadi od dva do štiri implantate, ki služijo kot opornik za pričvrstitev mobilnega dela proteze, ki se popolnoma prilega na okrogli attachment. Če želite izvedet več o snemni protetiki v našem dentalnem studiu nas pokličite na 030 630 111 ali nam pišite.

Za več informacij ali naročanje nas pokličite ali nam pošljite sporočilo:

SLO +386 (0)30 630 111 SLO +386 (0)5 302 95 55