Naročite se Pišite nam

Sledite nam na: FB / G+

Oralna kirurgija

oralna kirurgija - zobna kirurgija, implantati, dograditev kosti, dograditev mehkih tkiv, dvig sinusnega dna, regeneracija kosti

Oralna kirurgija je ena naših osnovnih storitev. Nudimo vse storitve s področja oralne kirurgije in zobne kirurgije. Oralna kirurgija vredna zaupanja.

Oralna kirurgija in zobna kirurgija predstavljo vsekakor eno vodilnih področij našega dela. Izvajamo vse storitve s področja zobne in oralne kirurgije, prevladuje pa povpraševanje po implantatih ali zobnih vsadkih. Dolgoletna praksa s področja oralne kirurgije je pokazala, da je vgradnja implantata neboleč rutinski poseg, ki traja trideset minut in se izvaja pod lokalno anestezijo. S pomočjo najsodobnejše računalniško podprte rentgenske tehnologije, ki nam omogoča izjemno natančno diagnostiko , izdelamo zelo natančen načrt implantološke terapije. V dentalnem  studiu Idea Nova izvajamo oralno kirurgijo že vrsto let. Z zanesljivostjo nam lahko zaupate nadgradnjo izgubljene kosti z uporabo kirurških posegov, dvig sinusnega (mali in veliki dvig sinusa), kostno razširitev ali zgostitev in vse ostale posege ki jih porkiva oralna kirurgija.

Dentalni implantat je nadomestek iz titana, ki se vgradi v čeljust kot zamenjava za izgubljeni zob. Z implantati nadomestimo enega ali več manjkajočih zob, pri čemer implantat služi kot nosilec za protetske nadomestke. Oralna kirurgija veleva, da se po vgradnji implantata počaka nekaj mesecev, preden se ga obremeni.

V ordinaciji Dentalni Studio Idea Nova uporabljamo ANKYLOS implantate. ANKYLOS implantati zagotavljajo 100% garancijo na kvaliteto, in so trenutno med najboljšimi proizvajalci zobnih vsadkov na svetu. Za vsa vprašanja o oralni kirurgiji smo vam na voljo na 030 630 111 ali nam pišite

Za več informacij ali naročanje nas pokličite ali nam pošljite sporočilo:

SLO +386 (0)30 630 111 SLO +386 (0)5 302 95 55